Project Description

Welke dienst levert iemand.nl?

iemand.nl, onderdeel van de ADG dienstengroep, is het schoonmaakplatform van Nederland en biedt de online oplossing voor het eeuwenoude probleem waar iedereen tegenaan loopt: het eenvoudig vinden van een betrouwbare en ervaren schoonmaakhulp. Bij iemand.nl boek je niet alleen een schoon huis maar streven we ernaar om jou gelukkiger te maken door middel van het creëren van extra vrije tijd.

iemand.nl is opgericht in 2016 en is op dit moment in meer dan 20 steden en plaatsen actief. De missie is om binnen korte tijd heel Nederland te veroveren. Daarnaast zal iemand.nl aankomend jaar ook andere diensten gaan aanbieden, zoals klussen, oppassen en tuinieren.

Wat deed Sosialforce voor iemand.nl?

Voor iemand.nl ontwikkelde Sosialforce mobiele applicaties voor Android en iOS smartphones. Tijdens het iemand.nl project is er nauw samengewerkt met TRIMM die de website en daaraan gerelateerde datakoppeling (API) heeft ontwikkeld.

De doelgroepen van de apps zijn:

  • klanten die middels de app eenvoudig een schoonmaakhulp kunnen vinden en boeken
  • schoonmaakhulpen die schoonmaakverzoeken via de app ontvangen en deze daar kunnen inzien en deze behandelen

Sosialforce heeft hierbij haar expertise opo mobiele gebied ingezet om er zorg voor te dragen dat de mobiele gebruikersflow zo optimaal mogelijk is uitgewerkt.

Dit heeft geresulteerd in een app waarmee binnen 45 seconden een schoonmaakhulp gevonden en geboekt kan worden.