OVER SOSIALFORCE

Wij geloven erin dat verbinding tussen mensen leidt tot maatschappelijke verbetering in breed perspectief. Daarom zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van verbindende mobile apps met sociale impact. Creatief en betrokken ontwikkelen wij simpele software voor complexe problemen. Wij maken apps die concreet bijdragen aan het realiseren van strategische doelstellingen van onze klanten. Als IT-professionals vinden wij het mooi om onze kennis en ervaring in te zetten om klanten vooruit te helpen.

Onze persoonlijke missie is om naar ons beste kunnen bij te dragen aan een maatschappij, waarbij jongeren die opgroeien in armoede, kansen krijgen voor een andere toekomst. Daarom investeren wij een deel van de opbrengst van ons bedrijf in kleinschalige initiatieven om dit mogelijk te maken, en in ons eigen sociale impact project.

ONZE PROJECTEN

We voeren innovatieve projecten uit, B2B en binnen het sociale domein. Hiermee maken we het verschil voor onze klanten en leveren we tegelijk bredere maatschappelijke waarde. Recente projecten liggen bijvoorbeeld op het gebied van schuldenbestrijding, duurzaamheid, integratie van nieuwkomers, minder instroom in de jeugdhulpverlening, startend ondernemerschap en onderwijs. We zijn breed inzetbaar, vooral daar waar verbinding tussen mensen digitaal ondersteund kan worden.

HET SOSIALFORCE TEAM

We zijn een hecht team van ervaren professionals die elkaars zwakke en sterke kanten kennen. Wij doen ons werk met hart en ziel en steken al onze tijd en energie erin om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Daarmee gaan we voor duurzame relaties met onze klanten.

OOK SOSIALFORCE IS AAN HET GROEIEN

Met nieuwe, uitdagende projecten onder handen, zijn we op zoek naar versterking van ons team. We zoeken hierbij IT-professionals die:

 • Op zoek zijn naar een avontuur en een flexibele, onderzoekende persoonlijkheid meebrengen
 • Zich aangesproken voelen door de sociale en verbindende impact van onze projecten
 • Lol willen hebben en met enthousiasme werken
 • Al wat jaren ervaring binnen de IT hebben
 • Een passie hebben voor mobiele- en webapplicaties
 • Zelfstandig en doortastend zijn
 • Flink wat ervaring hebben met één of meerdere van de onderstaande IT-domeinen
  • Mobile development
  • Front-end development
  • Backend development
 • Niet bang zijn om met verschillende technologieën te experimenteren
 • Willen groeien en daarin willen investeren.

SOSIALFORCE BIEDT JOU

Wij zijn een groeiend bedrijf. Jouw bijdrage aan de ambities van Sosialforce wordt beloond met een passend salaris, dat we in overleg bepalen. Daarnaast hebben wij een moderne manier van werken, met aandacht voor de balans tussen werk en thuis. We kennen flexibele werktijden en vrije momenten, zodat we zeker zijn dat je ook aan ontspanning toekomt. Hierover maken we samen afspraken die passen bij jouw persoonlijke situatie en bij de aard van ons werk. En last but not least bieden we je werk in een enthousiast en gezellig team.

JOIN US